Bónuszprogram

A rendszerkövetési bónuszt azért vezettünk be, hogy cégünk saját megoldásainak* hűséges felhasználóit értékes szolgáltatásokkal és kedvezményekkel jutalmazhassuk.

Ügyfeleinket az évente fizetett rendszerkövetési díj mértéke alapján kategóriákba soroljuk, ezek a következők: arany, gyémánt, platina. A különböző kategóriák különböző mértékű szolgáltatásokat, kedvezményeket tartalmaznak, melyet a megvásárolt éves rendszerkövetés lejártáig használhatnak fel. Az adott rendszerkövetési periódus végén a bónuszok elévülnek, a fel nem használt kedvezmények a következő időszakra nem vihetők át.

A következő táblázat tartalmazza az egyes kategóriákra vonatkozó kedvezményeket:

Kiemelt ügyfél szint Éves rendszerkövetési díj** Tanfolyam bónusz összeg***
 Bónusz összegen felüli tanfolyam kedvezmény****  
Szakmai konzultációs bónusz*****
arany 500eFt-1mFt    100 000 Ft    20% 1 nap / 150 000 Ft
platina 1mFt-4mFt    300 000 Ft    35% 3 nap / 450 000 Ft
gyémánt 4mFt felett     500 000 Ft    50% 5 nap / 750 000 Ft

**Saját megoldások: CLEMSTAT, CLEMRISK, CLEMCRM, CLEMVOICE, CLEMTEXT  
     
**Éves rendszerkövetési díj: Az a nettó díj, amit az ügyfél a Clementine Consultingtól vásárolt termékek éves rendszerkövetéséért fizet.

***Tanfolyam bónusz összeg: Az a nettó összeg, ami a Clementine Consulting által szervezett tanfolyamokra fordítható. A tanfolyamkedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

****Bónusz összegen felüli tanfolyam kedvezmény: Az a további kedvezmény, ami a bónusz összegen felüli tanfolyamrészvétel esetén jár a kiemelt ügyfél-kategóriába tartozó vásárlónak. A tanfolyamkedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

******Szakmai konzultációs bónusz: A Clementine Consulting a szakmai konzultációs bónusz értékének megfelelő szakértői konzultációs napot biztosít. A konzultáció legkisebb lehívható egysége fél nap.