Exact Tests

Pontosítsa eredményeit kis adatbázisokon vagy ritka előfordulások esetén!

A modul használatával pontosabb eredményeket kaphat kisebb mintákon is, valamint nagyobb adatbázison elemezheti a ritka előfordulásokat.

Kis minták hiteles elemzése

Az SPSS Exact Tests modullal elemezhet akkor is, amikor a nagy mintaméret lehetetlen vagy költséges. A kisebb mintavétellel járó költségmegtakarítást, felhasználhatja gyakoribb kérdőíves kutatásokra vagy direkt marketing akciókra.

Könnyű bevezetés és alkalmazás

Az SPSS Exact Tests futatása nagyon egyszerű. Az adott elemzés dialógus ablakában egy gomb megnyomásával bármikor elindíthatja. Az exact tests eredményeit a szokásos módon alkalmazhatja, nem igényli további statisztikai tudás elsajátítását. Mindig az adott helyzetnek megfelelő exact statisztikai próbát használhatja. Az SPSS Exact Test több mint 30 exact próbát tartalmaz, ami lefedi a nem-paraméteres és kategorikus adatproblémák teljes spektrumát.

Bővebb adatelemzési lehetőségek

Az SPSS Exact Test bővebb statisztikai elemzési lehetőségeket kínál, ezáltal pontosabb eredmények nyerhetők, amikor:

  • Kis esetszámmal dolgozik
  • Olyan változókkal dolgozik, melynek egy kategóriába magas válaszadási arány tartozik.
  • Adatait csoportosítani szeretné
  • A ritka előfordulásokat nagy adatbázisokban szeretné megkeresni

Ha szeretne többet megtudni az  SPSS Exact Tests modulról

Havi rendszerességgel megrendezésre kerülő ingyenes szemináriumainkon megismerkedhet az SPSS Statistics programcsomag használatával, valamint szakértőnk segít Önnek meghatározni, hogy mely modulokra lehet szüksége munkája során. A részvételhez csupán egy regisztrációra van szükség.