Letöltések

Fix pack

Az aktuális IBM SPSS szoftververziókhoz bizonyos időközönként megjelennek javítások, úgynevezett Fix Pack-ek, melyek az IBM Fix Central-ról tölthetők le:
http://www-933.ibm.com/support/fixcentral

A megfelelő opciók kiválasztása után listában jelennek meg a letölthető javítások. Az IBM SPSS szoftverek az Information Management termékcsoportban találhatók.

Demo letöltés

Több IBM SPSS szoftver 14 napos kipróbálására is nyílik lehetőség a demo verziók letöltésével, melyek itt érhetők el:
http://www-01.ibm.com/software/analytics/spss/downloads/trials.html

Az alábbi termékek próbaverziói tölthetők le, regisztráció után:

  • Amos
  • IBM SPSS Statistics
  • IBM SPSS Statistics Developer
  • IBM SPSS Text Analytics for Surveys
  • SamplePower
  • Visualization Designer


A letölthető verziók teljes értékű szoftverek, kizárólag a felhasználási idő korlátozott.

Amennyiben a fenti oldalon keresztül nem sikerült letöltenie a kívánt programot, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az 1/457-0561-es telefonszámon vagy az info@clementine.hu email címen.

Telepítés és licenszelés

A telepítéshez a letöltött .exe fájlt kell elindítani. Az elinduló varázsló végigvezet a telepítési és licenszelési folyamaton, mely közben egy dolgot kell csak beállítani:

A licenc típusa:  Single user license"

A telepítés befejeztével aktiválhatja a 14 napos próbaverziót az "Enable a temporary trial period" beállítást kiválasztva. A "Next" gombra kattintva a licensz kódot kéri majd a program. A kódot egy fájl tartalmazza (temp.txt), melyet a kód beírására szolgáló ablak mellett található kis ikonra kattintva tud előhívni. A "Next" gombra kattintással befejeződik a próbaverzió érvényesítése és a program innentől kezdve 14 napig használható.