Az IBM SPSS Statistics termékcsalád

Capture1111

Mi az, amit a táblázatkezelők és az adatbáziskezelők nem tudnak nyújtani? Az IBM SPSS Statistics lehetőségek széles körét kínálja a teljes elemzési folyamat során. A hatékony statisztikai eszköztár használatával gyorsan és egyszerűen kinyerheti a döntéshozáshoz szükséges információkat, értelmezheti és megjelenítheti az eredményeket a táblázatos vagy grafikus formában, majd könnyen megoszthatja azokat másokkal a számos riport funkció révén, beleértve a biztonságos webes megjelenítést is.

Szakemberek világszerte már több mint 35 éve használják az SPSS Statistics-et adatelemzési feladatokhoz, piac- és közvélemény kutatások eredményének feldolgozására, valamint a legkülönbözőbb tudományos kutatásokra, hiszen az SPSS Statistics egyszerűen a legjobb szoftver az üzleti és tudományos problémák statisztikai alapú megoldására.

Az SPSS Statistics a következő területeken jelent hathatós segítséget:

  • Kérdőíves felmérések, piackutatások feldolgozása és direkt marketing
  • Akadémiai, egyetemi, oktatási szektor
  • Adminisztratív kutatások, HR tevékenység támogatás, emberi erőforrás-gazdálkodás
  • Orvosi, klinikai, gazdasági és társadalomkutatások
  • Tervezés és előrejelzés
  • Minőségfejlesztés
  • Riportolás és ad hoc döntéshozatal
  • Vállalati szintű elemzési alkalmazások fejlesztése

Az SPSS Statistics felépítése

Az SPSS Statistics egy moduláris, szorosan integrált teljes körű termékcsomag az elemzési folyamathoz - tervezés, adatgyűjtés, adatkezelés, adatelőkészítés, elemzés, jelentéskészítés és kiértékelés. A modulok külön-külön, az alapszoftver (SPSS Statistics Base) nélkül is telepíthetők, használhatók. Az intelligens kezelőfelület egyszerűen kezelhető - még a legösszetettebb elemzés esetén is hozzásegít az összes szükséges adatkezelési, statisztikai, és riportkészítési lehetőség kihasználásához.

Az SPSS Statistics termékcsalád elemei, moduljai

Az SPSS Statistics termékcsalád tagjai egymással együttműködve nyújtanak mindent, ami az Ön számára szükséges lehet az elemzési munka során, a tervezéstől az adatkezelésen és az elemzésen át az eredmények publikálásáig.

Szeretne többet tudni? Kérdése van? Keressen minket azonnali kapcsolatfelvételt biztosító űrlapunkon, és mi 1 munkanapon belül válaszolunk! Kattintson ide és kérdezzen!