Statisztikai tanfolyamok

Statisztikai tanfolyamaink az IBM SPSS Statistics használatára épülnek, annak haladó szintű ismeretét nyújtják a jelentkezők számára. Elemző kollégáink kimagasló elméleti és nap mint nap használt gyakorlati tudása biztosítja a képzések magas színvonalát és hétköznapi hasznosíthatóságát iparágtól függetlenül.

Egyaránt fogadunk üzleti, magán, kutatási és oktatási felhasználókat is! Kezdő, haladó és professzionális szintű kurzusok iparágtól függetlenül!

Azok számára, akik még csak ismerkednek a statisztikával és a Statistics-szel, ám rendelkeznek alapvető irodai informatikai jártassággal, javasoljuk a bevezető kurzus elvégzését, amely megbízható és szilárd alapot nyújt az önálló munkavégzéshez és a további tanfolyamokon megszerezhető magasabb szintű ismeretanyag elsajátításához is.

Gyakorlott elemzőknek, a munkájuk során a Statistics-et már magabiztosan kezelő jelentkezőknek ajánljuk haladó kurzusainkat, melyek tematikáját a mindennapos használat alapján állítottuk össze, hogy kézzelfogható segítséget nyújton az üzleti kihívások hatékony kezelésében és megoldásában.

Amennyiben egyik képzés sem felel meg az ön vagy kollégái érdeklődésének, keressen minket elérhetőségeinken, és kellő jelentkező esetén egyedi tanrendben, egyedi tematikájú oktatást szervezünk önnek akár a munkahelyén is.

Szeretne többet tudni? Kérdése van? Keressen minket azonnali kapcsolatfelvételt biztosító űrlapunkon, és mi 1 munkanapon belül válaszolunk! Kattintson ide és kérdezzen!