Tanfolyami kínálatunk

Amennyiben úgy érzi, Önnek vagy kollégáinak professzionális segítségre van szüksége az IBM SPSS termékcsalád megismerésében vagy a szoftverben rejlő lehetőségek teljeskörű kiaknázásában, esetleg egy specifikus témakört szeretne alaposan körbejárni, mi vagyunk a megoldás.

Már hosszú ideje várjuk Önöket a széleskörű és modern oktatási tematikával rendelkező Clementine Oktatási Központunkban, ahol sok éves gyakorlattal és üzleti elemzői tapasztalattal rendelkező oktatóink tartják tudásorientált gyakorlati kurzusaikat. Egyaránt fogadunk üzleti, magán, kutatási és oktatási felhasználókat is! Kezdő, haladó és professzionális szintű kurzusok iparágtól függetlenül!

Igény esetén vállalatoknál, intézményeknél több fő számára a tanrendtől független időpontban, helyben tartott kurzusokat is nyújtunk. Ebben az esetben a tematika követheti a sztenderd tanfolyamokét, vagy egyéni igényeknek megfelelően változhat.

Exkluzív vállalati tréningek

  • egyedi időpontban, egyedi szinten, egyedi terjedelemben,
  • saját munkahelyen vagy más helyszínen,
  • sztenderd vagy egyéni tematika alapján,
  • üzleti területnek megfelelően testre szabva.

További információ kérése, kapcsolatfelvétel az oktatas@clementine.hu e-mail címen, vagy a (+36-1) 457-0561-es telefonszámon.