Üzleti alkalmazások

Egy vállalaton belül naponta több száz, sőt akár több ezer kritikus döntést hoznak. Ezek a döntések befolyásolják a vállalat bevétel-generáló képességét, a költségek nagyságát, és a kockázatot mértékét. Az SPSS üzleti alkalmazásai abban segítenek, hogy ezeket a döntéseket a leggördülékenyebben és leghatékonyabban hozhassa meg.

A vállalatok világszerte minden iparágban információkat állítanak elő adataikból, hogy jelenlegi működésüket összhangba hozzák jövőbeli céljaikkal. A prediktív üzleti alkalmazásokat a mindennapi működésbe beépítve a szervezetek kontrollálhatják a döntéseket, ezáltal üzleti céljaikat sikeresen teljesíthetik. Ezt úgy érik el, hogy múltbeli információkat felhasználva elemzik a jelenlegi helyzetet, majd előrejelzik a jövőt. A múltbeli adatokat használják fel, hogy döntési folyamataikat optimalizálják, irányítsák és automatizálják. Ennek eredményeként növelhetik kereszteladásaikat, csökkenthetik a marketing költségeket, kiszűrhetik a csalásgyanús eseteket, vagy növelhetik a kampányokra adott válaszadási arányt.

Szeretne többet tudni? Kérdése van? Keressen minket azonnali kapcsolatfelvételt biztosító űrlapunkon, és mi 1 munkanapon belül válaszolunk! Kattintson ide és kérdezzen!